Reitse Hoevenstraat

Op de op de hoek van de Reitse Hoevenstraat en de Lage Witsiebaan, waar voorheen  het Vakcollege en LTS de Westhoeve gevestigd waren, gaat Tiwos 88 sociale huurappartementen realiseren.

Ontwerp
Het complex bestaat uit twee bouwblokken met drie tot vijf woonlagen en is volledig duurzaam. De bouwblokken worden gesitueerd rondom een centraal binnenterrein. Aan de buitenzijde van de locatie komt een openbare straat waaraan parkeerplaatsen komen te liggen. Het ontwerp is van KAW-architecten en wordt gebouwd door Bouwcombinatie Alphons Coolen/ Heerkens van Bavel.

De appartementen
De 2- en 3-kamerappartementen zijn bedoeld voor 1- en 2-persoonshuishoudens met een inkomen dat recht geeft op huurtoeslag. De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van 65 tot 75 mexclusief ‎buitenruimte en worden aangesloten op het stadswarmtenet.

Planning
Start bouw: maart 2020
Oplevering: april 2021
Start verhuur: nog niet bekend
Planning is onder voorbehoud.

Inloopavond 8 oktober
Interesse in een appartement? Op 8 oktober 2019 wordt een inloopavond gehouden voor omwonenden en geïnteresseerden van 18.30-20.30 uur bij Eetcafé de Bron aan de Reitse Hoevenstraat 6 (op het terrein van Traverse). U kunt tijdens de inloopavond informatie krijgen over:

  • het ontwerp van het nieuwe complex;
  • de planning van de werkzaamheden;
  • plattegronden van de appartementen;
  • verhuurinformatie.

Houd voor meer informatie de website www.woninginzicht.nl in de gaten.

 

 

Update: 28 augustus 2019