Coronavirus; Update richtlijnen Tiwos

In Nederland gelden vanaf zondag 15 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Ook als Tiwos nemen wij hierin onze verantwoordelijkheid. Wij volgen vanzelfsprekend het advies van het RIVM op, maar we nemen ook onze eigen maatregelen. Deze leest u hieronder.

Bereikbaarheid
Ons kantoor is vanwege het coronavirus gesloten. Wij zijn bereikbaar via: 013-5490890 en email@tiwos.nl. Omdat er minder medewerkers beschikbaar zijn, kan het voorkomen dat u langer moet wachten dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip hiervoor. Niet dringende zaken kunt u mailen naar: email@tiwos.nl. We zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Huisbezoeken
Wij hebben ervoor gekozen om alleen bij bewoners langs te gaan als er sprake is van spoed. Op deze manier geven wij invulling aan het advies van het RIVM om persoonlijk contact zoveel mogelijk te beperken.

Reparatieverzoeken
Ook reparatiewerkzaamheden die niet persé spoed hebben, gaan we weer uitvoeren.  Uiteraard werken we hierbij volgens de richtlijnen van het RIVM.

Onze medewerkers werken waar mogelijk thuis
Wij volgen het advies van het RIVM om medewerkers zo veel mogelijk thuis te laten werken. Dat betekent dat alle medewerkers, ook degenen zónder griep- of verkoudheidsverschijnselen, zo veel mogelijk vanuit huis werken. Door dit thuiswerken hebben we een lagere personeelsbezetting. Daardoor kan het soms misschien iets langer duren voordat u een medewerker aan de telefoon krijgt of een reparatie-afspraak wordt ingepland. Wij doen er echter alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan.

Algemene hygiënemaatregelen
Uiteraard volgen wij ook de algemene hygiënemaatregelen op van het RIVM om verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo geven we bij ontmoetingen tijdelijk geen hand, zorgen we voor schone handen en houden iets meer afstand. Wij roepen u ook op deze adviezen te volgen.

Wij vertrouwen op uw begrip voor onze maatregelen.
Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!