Zonnepanelen

Goed voor je portemonnee en het milieu!‎ ‎

Tiwos wil de woonlasten van haar huurders nu en in de toekomst betaalbaar houden. Besparen ‎op energiekosten draagt hieraan in grote mate bij. Dat is de reden dat Tiwos vanaf januari ‎‎2019 al haar bewoners van eengezinswoningen zonnepanelen aanbiedt. ‎

Interesse in zonnepanelen?
Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden. Als je je aanmeldt voor zonnepanelen ben je nog tot niets verplicht!

Aanmelden voor zonnepanelen

Door op verzenden te klikken ga je ermee akkoord dat je gegevens worden doorgestuurd naar ‎onze installateur.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. ‎Tiwos verzamelt de aanmeldingen.
  2. Tiwos controleert of jouw woning voldoet aan de gestelde criteria.
    – zo ja, dan stuurt Tiwos jouw aanmelding door naar de installateur. (Ga door naar punt 3)
    – zo niet, dan ontvang je van ons een afwijzingsbrief per post of per e-mail.
  3. ‎De installateur maakt een afspraak met je om vrijblijvend de mogelijkheden van zonnepanelen ‎op jouw dak te bekijken.
  4. Je ontvangt vervolgens een voorstel van de installateur. In dit voorstel staat het aantal ‎zonnepanelen (6 of 8), de huurverhoging en een indicatie van de opbrengst van de panelen. Let op: als de huurverhoging hoger is dan de verwachte besparing, laat Tiwos geen zonnepanelen ‎plaatsen.
  5. Als je akkoord gaat met het voorstel, teken je de akkoordverklaring. Door het tekenen van de ‎akkoordverklaring ga je ook akkoord met de huurverhoging in de servicekosten. Deze verhoging ‎gaat pas in nadat de zonnepanelen geplaatst zijn.
  6. De installateur informeert je over de planning en maakt een afspraak met je voor het plaatsen van ‎de zonnepanelen. Het plaatsen van de panelen kost doorgaans 1 dag.

Heb je vragen?
Download voor meer informatie en de antwoorden op de meest gestelde vragen hieronder de brochure Zonnepanelen. Je kunt jouw vragen ook mailen naar zonnepanelen@tiwos.nl of neem contact op met ons Serviceteam via telefoonnummer 013-5490890.