Projecten Nieuwbouw

Met het oog op een mooie toekomst

Bekijk op de kaart waar we aan het bouwen zijn

Opgeleverd Uitvoering Voorbereiding
Opgeleverd in 2020
 • Traverse
 • Burgemeester van de Mortelplein
 • Kerk- en Molenstraat Berkel-Enschot
 • Veluwestraat
 • Valentijnstraat
 • Pater van den Elsenplein
Opgeleverd in 2021
 • Reitse Hoevenstraat
 • Thomas van Aquinostraat
In voorbereiding in 2023
 • Baron
 • Fabriekskwartier
 • Betuwestraat
In uitvoering in 2023
 • Willemskwartier
 • Noordhoekring
 • 't Kompas op Zuid
 • Poort van Stappegoor
Opgeleverd in 2023
 • De Kraanhof Berkel-Enschot

Willemskwartier

Een historisch van oorsprong militair complex welke door consortium Synchroon/BPD tot 24 zelfstandige woningen met buitenruimte wordt gerenoveerd. Tiwos neemt deze appartementen Turn-Key af en zal deze in de markt zetten tegen een middenhuur.

Noordhoekring

Tiwos onderzoekt momenteel de mogelijkheden om op de hoek van de Noordhoekring en Laagstraat een duurzaam gebouw in hout te realiseren. Er is ruimte voor vijf eengezinswoningen en 22 appartementen.

Baron

Baron

Magis ontwikkelt op deze locatie een complex van in totaal 252 woningen. Tiwos neemt hiervan 38 woningen in bezit. De start van de bouwwerkzaamheden vindt plaats in de zomer van 2023 en de oplevering wordt verwacht in de zomer van 2025

’t Kompas op Zuid

Het gebouw heeft 96 appartementen, geschikt voor 1 persoon. 60% van de appartementen is bestemd voor spoedzoekers. De resterende 40% is voor mensen die succesvol hun zorgtraject doorliepen bij RIBW Brabant, SMO Traverse of Prisma en weer zelfstandig gaan wonen. Door deze huurders samen te huisvesten ontstaat een sterke sociale mix.

Poort van Stappegoor

In totaal komen er ca. 203 appartementen van ca. 60 – 80 m2 groot verdeeld over drie bouwblokken. Het grootste deel van de appartementen is sociale huur appartementen (ca. 126 appartementen), het overige deel is bestemd voor de categorie middeldure huur (ca. 20 appartementen) en vrije sector huur (ca. 57 appartementen). Tiwos is verantwoordelijk voor de realisatie van de appartementen in de categorie sociaal en middelduur.

Fabriekskwartier

Het plan Fabriekskwartier wordt in verschillende fasen gebouwd. Tiwos bouwt hier in totaal 115 woningen. De eerste fase bevat 30 woningen voor Tiwos. De bouw van deze woningen start in de tweede helft van 2023, oplevering naar verwachting eind 2024. De locatie bevindt zich tussen de Havendijk en de Fatimastraat en de Wethouder Baggermanlaan en de Hoevenseweg.

Traverse

De locatie van Traverse aan de Reitse Hoevenstraat is herontwikkeld. In totaal zijn er 135 nieuwe woon/-zorgappartementen gebouwd. De locatie aan de Gasthuisring is verbouwd.

Burgemeester van de Mortelplein


Aan het Burgemeester van de Mortelplein bouwt Tiwos 23 nul-op-de-meter sociale huurappartementen voor 65 plussers.

Kerk- en Molenstraat Berkel-Enschot

Aan de Kerk- en Molenstraat in Berkel-Enschot heeft Tiwos 17 energiezuinige eengezinswoningen gebouwd.

Reitse Hoevenstraat

Op de op de hoek van de Reitse Hoevenstraat en de Lage Witsiebaan (Barend Busnacstraat) heeft Tiwos 88 sociale huurappartementen gebouwd.

Thomas van Aquinostraat

Aan de Thomas van Aquinostraat bouwt Tiwos 2 sociale huurappartementen.

De Kraanhof Berkel-Enschot

De Kraanhof

De bouw van 25 eengezinswoningen aan de Kraan in Berkel-Enschot is gestart.

Betuwestraat

Tiwos heeft in dialoog met bewoners uit Jeruzalem een studie gedaan naar een mogelijke invulling voor een woontoren met 40 sociale huur appartementen. Waar spelen en recreatie in het park behouden blijft. Het voetbalveldje wordt verplaatst.

Veluwestraat

Aan de Veluwestraat in Jeruzalem komen 28 sociale huurappartementen. De appartementen zijn nul-op-de meter. Half april 2020 worden de appartementen opgeleverd.

Valentijnstraat

Aan de Valentijnstraat leverden we onze eerste 4 nul-op-de-meter eengezinswoningen op.

Pater van den Elsenplein

Aan het Pater van den Elsenplein heeft Tiwos 30 sociale huurappartementen gebouwd op een plint van 2.200 m2 commerciële ruimte.

Appartementen
icon
Eengezinswoningen
icon
Zorgwoningen
icon