In verband met de feestdagen is ons kantoor op maandag 20 mei 2024 gesloten

Service-abonnement

Een kraanleertje vervangen, de deurbel maken, veel van dit soort kleine reparaties vinden huurders lastig merken we, terwijl ze wel de verantwoordelijkheid van de huurder zijn. Om het je makkelijker te maken, bieden we je nu de mogelijkheid aan een service-abonnement bij Tiwos te nemen. In een proef in de Kruidenbuurt en in Loven bleek dat ongeveer 25%  van onze huurders het prettig vindt een service-abonnement te nemen. Vanaf mei 2022 gaan we het service-abonnement ook bij andere complexen aanbieden, we beginnen daarmee in West.

Hoe werkt het serviceabonnement?
Voor 4 euro per maand kun je een service-abonnement bij ons nemen. Als er iets gerepareerd moet worden dat binnen het abonnement valt neem je contact op met Tiwos. Onze vakman of een aannemer plant een afspraak bij je in. Naast deze reparaties komen we ook eens in de vijf jaar op afroep bij je langs voor een servicebeurt. Dan worden het hang- en sluitwerk, wandcontactdozen, kranen en dergelijke gecontroleerd, gesmeerd en waar nodig hersteld. De kosten van het serviceabonnement worden opgenomen in je servicekosten, je ontvangt hierover geen huurtoeslag.

Welke reparaties vallen onder het service-abonnement?
Alleen reparaties die het gevolg zijn van gewone slijtage vallen onder het service-abonnement. In onze Onderhoudsbrochure december 2023 lees je precies welke reparaties onder het service-abonnement vallen en voor welke je zelf verantwoordelijk bent. Check altijd op onze website of je over de meest recente versie van de onderhoudsbrochure beschikt.

De voorwaarden van het service-abonnement
In eerste instantie ga je een contract aan voor 1 jaar. Daarna kan dit contract wederzijds met een maand opzegtermijn worden stopgezet. Reparaties aan zelf aangebrachte voorzieningen zijn uitgesloten. Ook reparaties als gevolg van onzorgvuldig handelen, ruwe bewoning en vandalisme zijn uitgesloten.

De voordelen voor jou
Door een service-abonnement te nemen worden reparaties op een kwalitatief goede manier uitgevoerd, ben je niet opeens een groot bedrag kwijt voor een klussendienst als je het zelf niet kunt én je krijgt eens in de 5 jaar een servicebeurt om grotere schade te voorkomen.

Interesse?
Heb je een brief van ons ontvangen over service-abonnement en heb je interesse om mee te doen? Stuur dan het contract ondertekend retour naar Tiwos met de bijgevoegde antwoordenvelop.