Hoe werken we?

Tiwos is een wooncorporatie met hart voor mensen. We gaan voor Echt Contact, staan naast onze bewoners en partners en maken verschil waar dat nodig is. We vragen onze medewerkers niet klakkeloos het systeem te volgen, maar alert te zijn als ‘je onderbuik’ het gevoel geeft dat iets niet helemaal klopt. Dat nemen we serieus en is de basis voor een zorgvuldig afwegingsproces.

Bij Tiwos geven we onze medewerkers de ruimte om maatwerk te bieden wanneer dat nodig is. Dat is niet makkelijk en niet vrijblijvend. Daarom is de afgelopen jaren onze ontwikkeling gericht op persoonlijk leiderschap én verbinding. Persoonlijk leiderschap is nodig voor het maken van keuzes en verbinding is erg belangrijk.

We kunnen het niet alleen en doen dit graag samen. We willen van meerwaarde zijn voor onze bewoners en onze buurten. We werken graag mee aan een fijn thuis in een vitale buurt. We doen dat door goed te luisteren, door dichtbij te zijn en elkaar aan te spreken als de situatie daarom vraagt. We helpen graag, maar laten verantwoordelijk daar waar die hoort. Dat is zoals we willen werken bij Tiwos. ‘Binnen’ doen wat je ‘buiten’ wil bereiken. Dat is zoals we willen werken bij Tiwos; sociaal, dichtbij en gedreven.