Dat is nou maatwerk!

11-06-2020

Begin april kregen we een telefoontje van mevrouw de Kok. Zij vroeg of haar balkonvloer opgehoogd kon worden. Normaal gesproken is dat iets wat een huurder zelf mag doen. Maar toen zij vertelde waarom zij het ons vroeg, veranderde dat de zaak.

Monique, serviceteam medewerkster bij Tiwos: “De man van mevrouw de Kok heeft een zwakke gezondheid en krijgt al jaren extra zuurstof. De doktoren kunnen hem niet meer helpen. Om even buiten te kunnen zijn, gingen zij regelmatig op de galerij voor hun deur zitten. Maar door het coronavirus kan dat nu niet. Mensen lopen dan te dicht bij ze langs. Op hun balkon zitten kan al lang niet meer omdat meneer de Kok de diepe stap naar het balkon niet meer kan maken.”

“Meneer de Kok zou tijdens deze mooie dagen zo graag weer eens in het zonnetje zitten, vertelde zijn vrouw. En dat begreep ik heel goed. Ik overlegde daarom met onze opzichter en na een goede inschatting is besloten de werkzaamheden door een vakman van Tiwos uit te laten voeren. De huishoudelijke hulp van meneer en mevrouw de Kok heeft geholpen bij het verplaatsen van de spullen op het balkon zodat onze vakman meteen aan de slag kon.”

“‘Hoe kan ik u bedanken?’ vroeg mevrouw de Kok me. Nou ik wil graag een foto waar meneer weer buiten zit te genieten van de zon! Ik heb de foto gekregen en kijk zelf, dat is nou maatwerk!”

Misschien ook interessant