Contact

Kom langs op kantoor

In verband met de lockdown is ons kantoor gesloten.  Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

 

Routebeschrijving

Adres: Stationsstraat 24, 5038 ED, Tilburg

Auto
Volg de borden Tilburg Centrum/ Centraal Station. Het kantoor van Tiwos ligt in de straat tegenover het Centraal Station (Stationsstraat).

Tiwos heeft voor zakelijke relaties parkeerplaatsen naast het kantoor in parkeergarage Harmoniepark (voer in uw navigatie Poststraat 56 in).

» Komt u via de oostkant Tilburg binnen rijden?
Volg de borden Tilburg Centrum / Centraal Station. Sla rechtsaf naar het NS-plein en vervolgens linksaf naar de Burgemeester Brokxlaan. Sla linksaf naar de Jan Heijnsstraat en sla linksaf naar de Spoorlaan. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in (let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat). De eerste straat rechts is de Poststraat waar u aan uw linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kunt u zich melden. Nadat u geparkeerd hebt, loopt u via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

» Komt u via de westkant Tilburg binnen rijden?
Volg de borden Tilburg Centrum / Centraal Station. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in (let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat). De eerste straat rechts is de Poststraat waar u aan uw linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kunt u zich melden. Nadat u geparkeerd hebt, loopt u via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

Openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer? Het kantoor van Tiwos staat in de straat tegenover het Centraal Station (Stationsstraat) en is met enkele minuten lopen te bereiken vanaf het Centraal Station en het busstation.

Bekijk de routebeschrijving voor auto en openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden

Tiwos heeft voor zakelijke relaties parkeerplaatsen naast het kantoor in parkeergarage Harmoniepark (voer in uw navigatie Poststraat 56 in).

Bel ons

Ons Serviceteam beantwoordt graag al uw vragen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: (013) 549 08 90.

Als u een spoedeisend reparatieverzoek heeft, kunt u buiten kantoortijd bellen met (013) 549 07 00. Blijft u aan de lijn, dan wordt u automatisch doorgeschakeld.

Overige telefoonnummers:
glasschade (013) 549 08 10
rioolontstopping (013) 549 08 11
cv-onderhoud (013) 549 08 12

Mail ons

U kunt ons mailen via onderstaand contactformulier of stuur een bericht naar email@tiwos.nl. Vergeet niet om uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Wij kunnen dan   snel met uw bericht aan de slag.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht


  .

  Schrijf ons

  Wilt u ons schrijven of ons documenten per post toesturen?
  Gebruik hiervoor dan het volgende postbusnummer:

  Tiwos
  Postbus 10051
  5000 JB Tilburg