Contact

Kom langs op kantoor

Wij staan u graag te woord op ons kantoor aan de Stationsstraat 24 in Tilburg.  Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur  en op vrijdag van 9.00 – 12.30 uur.

Routebeschrijving

Adres: Stationsstraat 24, 5038 ED, Tilburg

Auto
Volg de borden Tilburg Centrum/ Centraal Station. Het kantoor van Tiwos ligt in de straat tegenover het Centraal Station (Stationsstraat).

Tiwos heeft voor zakelijke relaties parkeerplaatsen naast het kantoor in parkeergarage Harmoniepark (voer in uw navigatie Poststraat 56 in).

» Komt u via de oostkant Tilburg binnen rijden?
Volg de borden Tilburg Centrum / Centraal Station. Sla rechtsaf naar het NS-plein en vervolgens linksaf naar de Burgemeester Brokxlaan. Sla linksaf naar de Jan Heijnsstraat en sla linksaf naar de Spoorlaan. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in (let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat). De eerste straat rechts is de Poststraat waar u aan uw linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kunt u zich melden. Nadat u geparkeerd hebt, loopt u via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

» Komt u via de westkant Tilburg binnen rijden?
Volg de borden Tilburg Centrum / Centraal Station. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in (let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat). De eerste straat rechts is de Poststraat waar u aan uw linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kunt u zich melden. Nadat u geparkeerd hebt, loopt u via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

Openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer? Het kantoor van Tiwos staat in de straat tegenover het Centraal Station (Stationsstraat) en is met enkele minuten lopen te bereiken vanaf het Centraal Station en het busstation.

Bekijk de routebeschrijving voor auto en openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden

Tiwos heeft voor zakelijke relaties parkeerplaatsen naast het kantoor in parkeergarage Harmoniepark (voer in uw navigatie Poststraat 56 in).

Bel ons

Neem voor vragen contact op met ons Serviceteam via telefoonnummer: 013 – 5490 890.

Als u een spoedeisend reparatieverzoek heeft, kunt u na kantoortijd bellen met 013 – 5490 700. Blijft u aan de lijn, dan wordt u automatisch doorgeschakeld.

Overige telefoonnummers:
glasschade 013 – 5490 810
rioolontstopping 013 – 5490 811
cv-onderhoud 013 – 5490 812

Mail ons

U kunt ons mailen via onderstaand contactformulier of via email@tiwos.nl. Vergeet niet om uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Wij kunnen dan desgewenst zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Schrijf ons

Wilt u ons schrijven of ons documenten per post toesturen?
Gebruik hiervoor dan het volgende postbusnummer:

Tiwos
Postbus 10051
5000 JB Tilburg