Heeft u een kelder? Controleer deze dan op vocht!

Poort van Stappegoor

Het Stappegoor gebied ondergaat de komende jaren een ingrijpende metamorfose. Er komt een openbaar park, een nieuw Olympiaplein, de infrastructuur en het groen krijgen een upgrade en er komen bijna 1.000 appartementen bij. Het eerste woningbouwproject dat in ontwikkeling gaat is de Poort van Stappegoor. Dit project van Tiwos en belegger Poort van Veghel bestaat uit drie gebouwen, waarbij in totaal ca. 203 huurappartementen worden gerealiseerd.

Locatie
De locatie bevindt zich op de hoek van de Ringbaan Zuid en de Stappegoorweg, tegenover het zwembad Stappegoor. Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en de uitvalswegen en in de directe nabijheid van de onderwijs-, sport- en horecavoorzieningen in het gebied. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de nabijgelegen Jumbo Foodmarkt.

Verhuur
In totaal komen er ca. 203 appartementen van ca. 60 – 80 m2 groot verdeeld over de drie bouwblokken. Het grootste deel van de appartementen is sociale huur (ca. 126 appartementen), het overige deel is bestemd voor de categorie middeldure huur (ca. 20 appartementen) en vrije sector huur (ca. 57 appartementen).

Februari 2024 start de bouw.

Tiwos is verantwoordelijk voor de realisatie van de appartementen in de categorie sociaal en middelduur. De verhuur van deze appartementen verloopt t.z.t. via Woninginzicht (www.woninginzicht.nl). Kijk voor meer informatie op www.poortvanstappegoor.nl.