Wij helpen je graag persoonlijk. Als je vragen hebt kun je langskomen op ons kantoor aan de Stationsstraat 24 in Tilburg. De openingstijden van ons kantoor zijn:

maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur
vrijdag van 9.00-12.30 uur

Routebeschrijving en parkeermogelijkheden voor zakelijke relaties.

Auto
Volg de borden Tilburg Centrum/ Centraal Station. Het kantoor van Tiwos ligt in de Stationsstraat tegenover het Centraal Station.

Tiwos heeft voor zakelijke relaties parkeerplaatsen naast het kantoor in parkeergarage Harmoniepark. Voer in je navigatie Poststraat 56 in.

» Komt je via de oostkant Tilburg binnen rijden?

Volg de borden Tilburg Centrum/ Centraal Station. Sla rechtsaf naar het NS-plein en vervolgens linksaf naar de Burgemeester Brokxlaan. Sla linksaf naar de Jan Heijnsstraat en sla linksaf naar de Hart van Brabantlaan. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in. Let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat! De eerste straat rechts is de Poststraat waar je aan je linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kun je je melden. Nadat je geparkeerd hebt, loop je via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

» Kom je via de westkant Tilburg binnen rijden?

Volg de borden Tilburg Centrum/ Centraal Station. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in. Let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat! De eerste straat rechts is de Poststraat waar je aan je linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kun je je melden. Nadat je geparkeerd hebt, loop je via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

Openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Het kantoor van Tiwos ligt in de Stationsstraat tegenover het Centraal Station en is met enkele minuten lopen te bereiken vanaf het Centraal Station en het busstation.