Serviceabonnement

Een kraanleertje vervangen, de deurbel maken, veel van dit soort kleine reparaties vinden huurders lastig merken we, terwijl ze wel de verantwoordelijkheid van de huurder zijn. Om het u makkelijker te maken, bieden we u nu de mogelijkheid aan een service-abonnement bij Tiwos te nemen.  In een proef in de Kruidenbuurt en in Loven bleek dat ongeveer 25%  van onze huurders het prettig vindt een service-abonnement te nemen. Vanaf maart 2020 gaan we het service-abonnement ook bij andere complexen aanbieden, we beginnen daarmee in West.

Hoe werkt het serviceabonnement?
Voor 5 euro per maand kunt u een service-abonnement bij ons nemen. Als er iets gerepareerd moet worden dat binnen het abonnement valt neemt u contact op met Tiwos. Onze vakman of een aannemer plant een afspraak bij u in. Naast deze reparaties komen we ook eens in de vijf jaar op afroep bij u langs voor een servicebeurt. Dan wordt het hang- en sluitwerk, wandcontactdozen, kranen en dergelijke gecontroleerd, gesmeerd en waar nodig hersteld. De kosten van het serviceabonnement worden opgenomen in uw servicekosten, u ontvangt hierover geen huurtoeslag.

Welke reparaties vallen onder het service-abonnement?

Alleen reparaties die het gevolg zijn van gewone slijtage vallen onder het service-abonnement.

In onze brochure Onderhoudsbrochure Tiwos 2020 leest u precies welke reparaties onder het service-abonnement vallen en voor welke u zelf verantwoordelijk bent.

De voorwaarden van het service-abonnement
In eerste instantie gaat u een contract aan voor 1 jaar. Daarna kan dit contract wederzijds met een maand opzegtermijn worden stopgezet. Reparaties aan zelf aangebrachte voorzieningen zijn uitgesloten. Ook reparaties als gevolg van onzorgvuldig handelen, ruwe bewoning en vandalisme zijn uitgesloten.

De voordelen voor u
Door een service-abonnement te nemen gebeuren de reparaties op een kwalitatief goede manier, u bent niet opeens een groot bedrag kwijt voor een klussendienst als u het zelf niet kunt én u krijgt eens in de 5 jaar een servicebeurt om grotere schade te voorkomen.

Interesse?
Heeft u een brief van ons ontvangen over service-abonnement en heeft u interesse om mee te doen? Stuur dan het contract ondetekend retour naar Tiwos met de bijgevoegde antwoordenvelop.