Heeft u een kelder? Controleer deze dan op vocht!

Doe je mee met het NK Tegelwippen?

22-06-2021

Je kunt meedoen door zoveel mogelijk tegels in je tuin te verruilen voor groen. Maak er een foto van en plaats deze op toffetuinentiwos@tiwos.nl Iedere bewoner van Tiwos die tenminste 2m² tegels uit de eigen tuin verwijdert, maakt bovendien kans op een VVV bon ter waarde van € 100! Lees hieronder hoe.

Hoe werkt het?
1. Stuur een e-mail naar toffetuinentiwos@tiwos.nl onder vermelding van: ‘Loterij NK tegelwippen’.

2. Voeg een recente foto toe van de plek waar je tegels wilt gaan verwijderen (oude bestaande situatie). Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je daarna tegels terugplaatst. Doe je dat wel, dan zijn de kosten voor het verwijdering van de tegels bij je huuropzegging voor jouw rekening. Je e-mailbericht en bijgevoegde foto’s worden in je dossier bewaard.

3. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden in de e-mail.

4. Stuur na minimaal 1 week opnieuw een foto, maar nu van de nieuwe situatie, dus zonder tegels. Vermeld hierbij nogmaals je naam, adres en telefoonnummer. Wij nemen mogelijk voor- en/of na het verwijderen van de tegels contact met je op. Of je in de vrijgemaakte strook plantjes zet, beslis je zelf.

De gewipte tegels zijn tot 30 september gratis in te leveren bij milieustraat Albion.

Planning
Meedoen kan tot maandag 27 september 12.00 uur, dan moeten de foto’s bij ons binnen zijn.

Op woensdag 29 september volgt de trekking. De winnaar van de VVV bon wordt vermeld op onze website en Facebookpagina. Met de winnaar wordt door Tiwos ook persoonlijk contact opgenomen.

Meer informatie over het NK Tegelwippen?
Kijk op de website van de gemeente Tilburg of vraag het je buurtbeheerder.
Neem ook eens een kijkje op de website van st. Op Groene Voet.

Misschien ook interessant