Tiwos bouwt 28 appartementen aan de Veluwestraat in Jeruzalem 

28-08-2019

Aan de Veluwestraat in de Tilburgse wijk Jeruzalem bouwen Tiwos en Alphons Coolen 28 energiezuinige sociale huurwoningen. Het appartementencomplex bestaat uit 28 appartementen met 1 of 2 slaapkamers. De appartementen op de begane grond hebben een tuin. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift en hebben een balkon. De appartementen zijn toegankelijk voor mensen met een rollator of rolstoel. Er zijn in het complex ook een beperkt aantal oplaadpunten voor scootmobiels beschikbaar.
De bouw is juni 2019 gestart en wij verwachten de appartementen aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 op te leveren.

Energiezuinig
Alle appartementen zijn zeer energiezuinig. De energie die nodig is voor verwarming, warm water, ventilatie en huishoudelijk verbruik wordt door de woning opgewekt, bij gemiddeld verbruik. De huurder krijgt daarmee een energiebundel en betaalt hiervoor een vast bedrag aan Tiwos.

Indicatie huurprijzen per maand
De huurprijzen variëren van € 582,00 (1 slaapkamer) tot € 607,45 (2 slaapkamers) exclusief servicekosten (prijspeil 2019). Voor alle appartementen is het eventueel mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Dit is afhankelijk van uw gezinsinkomen en gezinssamenstelling.

Reageren via Woning in Zicht
Heb je interesse in de appartementen? Vanaf maandag 2 september 19:00 uur tot en met vrijdag 6 september 08:00 uur staan de appartementen op Woning in Zicht (www.woninginzicht.nl). Hier vind je meer aanvullende informatie over de appartementen.

 

Misschien ook interessant