Wilt u ook een lagere energierekening?

09-10-2017

Bewust omgaan met gas en licht zorgt voor minder energiebelasting en lagere verbruikskosten. Dat is ‎prettig voor uw portemonnee en voor het milieu. Overstappen naar een andere energieleverancier ‎blijft echter dé manier om flink te besparen op uw energiekosten. Voor mensen die al jaren niet meer zijn overgestapt, kan dit voordeel oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Waarom overstappen?
Energie wordt tegenwoordig aangeboden door ruim 30 energieleverancier die met elkaar concurreren. ‎Zij bieden hoge overstapkortingen voor nieuwe klanten. Als u al jaren dezelfde leverancier heeft, loopt ‎u aantrekkelijke overstapkortingen mis. Overstappen naar een andere energieleverancier is dus de moeite waard! Maakt u gebruik van stadsverwarming of betaalt u huur inclusief energiekosten? Dan is overstappen helaas niet mogelijk.

Hoe werkt het?
Op diverse onafhankelijke websites kunt u verschillende energiemaatschappijen vergelijken. Veelgebruikte websites zijn www.gaslicht.com en de energievergelijker van de consumentenbond (https://www.consumentenbond.nl/energie-vergelijken/vergelijker). Op basis van uw verbruik, uw postcode en uw voorkeuren wordt snel duidelijk welke energiemaatschappij voor u het voordeligst is. U kunt daarna direct online overstappen.

Hulp nodig bij overstappen?‎
Het kan zijn dat u vragen heeft of overstappen toch lastig vindt. Wij helpen u graag bij het kiezen van een andere aanbieder.‎ Kom langs bij ons op kantoor of neem contact met ons op via telefoonnummer (013) 549 08 90. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u uw eindafrekening bij de hand te houden of mee te nemen. We staan graag voor u klaar!

Wist u dat?

  • Overstappen gratis is? ‎
  • U 14 dagen bedenktijd heeft?
  • U nooit zonder stroom of gas komt te zitten? ‎
  • Overstappen slechts een administratief proces is en met een paar klikken in enkele minuten is geregeld? ‎
  • Uw nieuwe energieleverancier ervoor zorgt dat uw oude energieleverancier wordt opgezegd?‎