Wat doet Tiwos

Verduurzamen

We helpen bij het energiezuiniger maken van onze woningen. Dat doen we door al jaren veel woningen goed te isoleren, de laatste jaren zonder huurverhoging. Daarnaast bieden we voor een bescheiden bedrag per maand zonnepanelen aan. Onlangs besloten we de (streef)huren van onze woningen met een slecht energielabel te verlagen. En omdat ook onze woningen van het gas af moeten, vervangen we in bestaande huizen het gas koken voor elektrisch koken, bouwen we nieuwe gasloze woningen en werken we mee aan diverse pilots waarbij we alternatieven voor de cv-ketel testen.

Zonnepanelen

Tiwos wil de woonlasten van haar huurders nu en in de toekomst betaalbaar houden. Besparen ‎op energiekosten draagt hieraan in grote mate bij. Dat is de reden dat Tiwos vanaf januari ‎‎2019 al haar bewoners van eengezinswoningen zonnepanelen aanbiedt (waar dit technisch mogelijk is). ‎Klik hier voor meer informatie.

We wijzen de weg

Ook voor vragen of hulp staan wij klaar. Onze afdeling Huurincasso wijst bewoners graag de weg in het woud van regelingen, toeslagen, uitkeringen en andere steunmaatregelingen van de overheid. Dus neem gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor.
Klik hier voor meer informatie.

Budgetcoach

Tiwos heeft eigen budgetcoaches in dienst. Zij helpen je om niet (verder) in de financiële problemen te komen. Ze geven je inzicht in jouw inkomsten en uitgaven, zonder deze van je over te nemen. Zodat je op eigen kracht weer verder kunt. De hulp van een budgetcoach is praktisch, snel en gratis voor alle huurders van Tiwos. Natuurlijk is jouw privacy gegarandeerd.
Klik hier voor meer informatie.