Ons kantoor is vanwege het coronavirus gesloten. Wij zijn bereikbaar via: 013-5490890 en email@tiwos.nl

Ik wil langskomen op kantoor. Kan dat?

Wij helpen u graag persoonlijk. Als u vragen heeft kunt u langskomen op ons kantoor aan de Stationsstraat 24 in Tilburg. De openingstijden van ons kantoor zijn:

maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur
vrijdag van 9.00-12.30 uur

Routebeschrijving en parkeermogelijkheden voor zakelijke relaties.

Auto
Volg de borden Tilburg Centrum/ Centraal Station. Het kantoor van Tiwos ligt in de Stationsstraat tegenover het Centraal Station.

Tiwos heeft voor zakelijke relaties parkeerplaatsen naast het kantoor in parkeergarage Harmoniepark. Voer in uw navigatie Poststraat 56 in.

» Komt u via de oostkant Tilburg binnen rijden?

Volg de borden Tilburg Centrum/ Centraal Station. Sla rechtsaf naar het NS-plein en vervolgens linksaf naar de Burgemeester Brokxlaan. Sla linksaf naar de Jan Heijnsstraat en sla linksaf naar de Hart van Brabantlaan. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in. Let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat! De eerste straat rechts is de Poststraat waar u aan uw linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kunt u zich melden. Nadat u geparkeerd heeft, loopt u via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

» Komt u via de westkant Tilburg binnen rijden?

Volg de borden Tilburg Centrum/ Centraal Station. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in. Let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat! De eerste straat rechts is de Poststraat waar u aan uw linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kunt u zich melden. Nadat u geparkeerd heeft, loopt u via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

Openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer? Het kantoor van Tiwos ligt in de Stationsstraat tegenover het Centraal Station en is met enkele minuten lopen te bereiken vanaf het Centraal Station en het busstation.