Heeft u een kelder? Controleer deze dan op vocht!

Onderhoudsprojecten

Onderhoud en energetische verbetering 70 eengezinswoningen Abdijbuurt
De energetische verbetering gecombineerd met technisch noodzakelijk onderhoud aan de eengezinswoningen is in oktober 2021 afgerond. Er is gekozen voor een ‘no-regret’-aanpak van de woningen. De werkzaamheden richtten zich vooral op het bouwkundige deel. In een volgende fase (mogelijk over 10-15 jaar) worden de woningen volgens de technieken die dan gangbaar en betaalbaar zijn, vooral installatietechnisch aangepakt.

Thomas van Aquinostraat 57
De werkzaamheden aan de Thomas van Aquinostraat zijn in oktober 2021 opgeleverd. Het pand is volledig van nieuwe plattegronden voorzien (2 zelfstandige appartementen). De binnenzijde is geheel kaal gemaakt. De begane grond is verhuurd aan de Gemeente, WonenBreburg en Tiwos. De ruimte heeft een wijkfunctie gekregen met als doel de leefbaarheid in de buurt te verbeteren.

Groenewoud 168 eengezinswoningen
Dit project van in totaal 168 woningen is in 3 fasen opgedeeld om versneld te verduurzamen. In 2021 is fase 1, 75 woningen Raiffeisenstraat e.o. uitgevoerd en opgeleverd. Fase 2a 64 woningen Land -en Tuinbouwstraat is in januari 2022 gestart. Voor het laatste deel, de 29 woningen aan de Forelstraat-Visserijplein is de uitvoering na de bouwvak gepland.