Heeft u een kelder? Controleer deze dan op vocht!

Een geslaagde verhuizing!

Marcel Ong A Kwien woont sinds oktober 2020 in de Houtstraat, met zijn vrouw en haar zoon. Hij kon doorstromen naar deze woning en heeft nu alle aanpassingen die hij nodig heeft.

Win-win
“Ik heb 14 jaar aan de Ringbaan-Oost gewoond, maar door mijn beperkingen heb ik een traplift nodig. Daar was in mijn vorige woning geen plek voor. Goede vrienden kwamen met een oplossing: de woning van hun vader zou vrijkomen, een woning waar alle aanpassingen al aan gedaan waren. Samen met mijn persoonlijk begeleider van SenseZorg hebben zij en Tiwos ervoor gezorgd dat ik kon doorstromen. We hebben bij de verhuizing een hoop over kunnen nemen van de vorige bewoners, het was dus echt een win-win situatie.”

Deze buurt is een stuk rustiger
Aan de woning hoefde niet veel te gebeuren voor onze verhuizing, wat poetsen en meubels neerzetten en klaar. Naast een traplift en steunen in de badkamer en het toilet heeft deze woning een serre, mijn favoriete plek in huis. Planten en muziek luisteren zijn mijn hobby’s, dus ik zit vaak in de serre muziek te luisteren of ik verzorg er mijn planten. Deze buurt is een stuk rustiger dan mijn vorige plek, ook fijn voor de zoon van mijn vrouw.”

Alles is nu een stukje makkelijker
“Ik kende de buurt nog niet voor we gingen verhuizen. Mijn vrouw is met haar zoon een paar keer door de straat gelopen, om te laten zien waar we zouden gaan wonen. Ik zelf ben pas op het laatste moment gaan kijken. De buurt bevalt me goed, ik groet mijn buren en maak een praatje, verder bemoei ik me nergens mee en leef lekker mijn eigen leven. Naast een andere woning is er gelukkig niks veranderd, maar alles is nu wel een stukje makkelijker geworden.”