Contact

Kom langs op kantoor

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Adres: Stationsstraat 24, 5038 ED, Tilburg

Routebeschrijving

Adres: Stationsstraat 24, 5038 ED, Tilburg

Auto
Volg de borden Tilburg Centrum/ Centraal Station. Het kantoor van Tiwos ligt in de straat tegenover het Centraal Station (Stationsstraat).

Tiwos heeft voor zakelijke relaties parkeerplaatsen naast het kantoor in parkeergarage Harmoniepark (voer in uw navigatie Poststraat 56 in).

» Kom je via de oostkant Tilburg binnen rijden?
Volg de borden Tilburg Centrum / Centraal Station. Sla rechtsaf naar het NS-plein en vervolgens linksaf naar de Burgemeester Brokxlaan. Sla linksaf naar de Jan Heijnsstraat en sla linksaf naar de Spoorlaan. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in (let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat). De eerste straat rechts is de Poststraat waar je aan je linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kun je je melden. Nadat je geparkeerd hebt, loop je via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

» Kom je via de westkant Tilburg binnen rijden?
Volg de borden Tilburg Centrum / Centraal Station. Sla op de Spoorlaan rechtsaf de Langestraat in (let op, dit is een klein straatje direct na de Stationsstraat). De eerste straat rechts is de Poststraat waar je aan je linkerhand de parkeergarage ziet. Bij de ingang kun je je melden. Nadat je geparkeerd hebt, loop je via de buitenkant naar de entree van ons kantoor.

Openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Het kantoor van Tiwos staat in de straat tegenover het Centraal Station (Stationsstraat) en is met enkele minuten lopen te bereiken vanaf het Centraal Station en het busstation.

Bekijk de routebeschrijving voor auto en openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden

Tiwos heeft voor zakelijke relaties parkeerplaatsen naast het kantoor in parkeergarage Harmoniepark (voer in je navigatie Poststraat 56 in).

Bel ons

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Ons Serviceteam beantwoordt graag al je vragen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer: (013) 549 08 90.

Als je een spoedeisend reparatieverzoek hebt, kun je buiten kantoortijd bellen met (013) 549 07 00. Blijf aan de lijn, dan word je automatisch doorgeschakeld.

Overige telefoonnummers:
glasschade (013) 549 08 10
rioolontstopping (013) 549 08 11
cv-onderhoud (013) 549 08 12

Mail ons

Je kunt ons mailen via onderstaand contactformulier of stuur een bericht naar email@tiwos.nl. Vergeet niet om je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Wij kunnen dan snel met je bericht aan de slag.

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf ons

Wil je ons schrijven of ons documenten per post toesturen?
Gebruik hiervoor dan ons postadres:

Tiwos
Stationsstraat 24
5038 ED Tilburg