Soort item: Appartementen

Willemskwartier

Een oud militair gebouw wordt door een samenwerking tussen Synchroon/BPD omgevormd tot 24 zelfstandige woningen met tuinen. Tiwos zal deze appartementen volledig ingericht overnemen en verhuren.

lees meer

Noordhoekring

Tiwos ontwikkelt op de hoek van de Noordhoekring en Laagstraat een duurzaam gebouw in hout. Project bestaat uit vijf eengezinswoningen en 22 sociale huurappartementen. De verwachte oplevering is eind 2024.

lees meer

’t Kompas op Zuid

Het gebouw heeft 96 appartementen, geschikt voor 1 persoon. 60% van de appartementen is bestemd voor spoedzoekers. De resterende 40% is voor mensen die succesvol hun zorgtraject doorliepen bij RIBW Brabant, SMO Traverse of Prisma en weer zelfstandig gaan wonen. Door deze huurders samen te huisvesten ontstaat een sterke sociale mix. Verwachte ingebruikname begin…

lees meer

Poort van Stappegoor

De Poort van Stappegoor bestaat uit ca. 206 appartementen van ca. 60 – 80 m2 groot verdeeld over drie bouwblokken. Tiwos realiseert in dit project 148 appartementen bestemd voor sociale huur. De verwachtte oplevering is medio 2026.

lees meer

Fabriekskwartier

Fabriekskwartier – fase 1 Het plan Fabriekskwartier wordt in verschillende fasen gebouwd. Tiwos bouwt in fase 1 - 30 sociale huur appartementen. De verwachtte oplevering is eind 2025. Fabriekskwartier – fase 2 In fase 2 is Tiwos ca. 47 sociale huur appartementen aan het ontwikkelen. De verwachtte oplevering is medio 2026. Fabriekskwartier – fase…

lees meer

Veluwestraat

Aan de Veluwestraat in Jeruzalem heeft Tiwos 28 sociale huurappartementen nul-op-de meter gebouwd.

lees meer

Pater van den Elsenplein

Aan het Pater van den Elsenplein heeft Tiwos 30 sociale huurappartementen gebouwd op een plint van 2.200 m2 commerciële ruimte.

lees meer

Burgemeester van de Mortelplein

Aan het Burgemeester van de Mortelplein heeft Tiwos 23 nul-op-de-meter sociale huurappartementen voor 65 plussers gebouwd.

lees meer

Stadskade

Het appartementencomplex Stadskade bestaat uit 9 3-kamerappartementen.

lees meer

Reitse Hoevenstraat

Op de op de hoek van de Reitse Hoevenstraat en de Lage Witsiebaan (Barend Busnacstraat) heeft Tiwos 88 sociale huurappartementen gebouwd.

lees meer