Heeft u een kelder? Controleer deze dan op vocht!

Voortgang item: In uitvoering in 2024

Willemskwartier

Een oud militair gebouw wordt door een samenwerking tussen Synchroon/BPD omgevormd tot 24 zelfstandige woningen met tuinen. Tiwos zal deze appartementen volledig ingericht overnemen en verhuren.

lees meer

Noordhoekring

Tiwos ontwikkelt op de hoek van de Noordhoekring en Laagstraat een duurzaam gebouw in hout. Project bestaat uit vijf eengezinswoningen en 22 sociale huurappartementen. De verwachte oplevering is eind 2024.

lees meer

Baron

Magis ontwikkelt op deze locatie een complex van in totaal 252 woningen. Tiwos neemt hiervan 38 woningen in bezit. De start van de bouwwerkzaamheden vindt plaats in de zomer van 2023 en de oplevering wordt verwacht in de zomer van 2025.

lees meer

’t Kompas op Zuid

Het gebouw heeft 96 appartementen, geschikt voor 1 persoon. 60% van de appartementen is bestemd voor spoedzoekers. De resterende 40% is voor mensen die succesvol hun zorgtraject doorliepen bij RIBW Brabant, SMO Traverse of Prisma en weer zelfstandig gaan wonen. Door deze huurders samen te huisvesten ontstaat een sterke sociale mix. Verwachte ingebruikname begin…

lees meer

Poort van Stappegoor

De Poort van Stappegoor bestaat uit ca. 206 appartementen van ca. 60 – 80 m2 groot verdeeld over drie bouwblokken. Tiwos realiseert in dit project 148 appartementen bestemd voor sociale huur. De verwachtte oplevering is medio 2026.

lees meer

Betuwestraat

Begin 2024 start Tiwos met de realisatie van een woontoren met 40 sociale huur appartementen. Tijdens de uitwerking van de plannen is veel aandacht geweest voor de inpassing van de toren in de bestaande wijk in combinatie met groen, spelen en recreatie. De verwachtte oplevering is medio 2025.

lees meer