Heeft u een kelder? Controleer deze dan op vocht!

Groot onderhoud Berkdijk

Onderhoud en energetische verbeteringen

Tiwos gaat in 2023/2024 noodzakelijk onderhoud uitvoeren aan de buitenzijde van 277 woningen in Berkdijk en de isolatie van de woningen verbeteren. Daarnaast wordt in alle woningen een ventilatie spaarpomp aangebracht. Hieronder vind je meer informatie over de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Onderhoudskrant

In de Onderhoudskrant staan de belangrijkste vragen en antwoorden over het onderhoud, de ventilatieverbetering en de energetische verbetermaatregelen. Bekijk ook eens de praatplaat waar u kunt zien welke werkzaamheden er worden uitgevoerd.

Zonnepanelen

Tiwos wil de woonlasten van haar huurders nu en in de toekomst betaalbaar houden. Besparen ‎op energiekosten draagt hieraan in grote mate bij. Dat is de reden dat Tiwos bewoners van eengezinswoningen zonnepanelen aanbiedt. ‎

Is mijn dak geschikt?
Helaas zijn niet alle daken geschikt voor het aanbrengen van zonnepanelen, soms is er onvoldoende zonlicht beschikbaar omdat bomen of de ligging van de woning de toetreding van voldoende licht belemmeren. Weten of het dak van jouw woning geschikt is voor zonnepanelen? Kijk dan in deze lijst.

Meer informatie over zonnepanelen?
Bekijk de Brochure Zonnepanelen

Routing

We kunnen op dit moment nog geen exacte planning geven maar wel een indicatie wanneer we beginnen, waar we starten en welke route we hierbij aanhouden. De werkzaamheden starten bij de Coba Pulskenslaan 44 en eindigen bij de Johannes van Zantenstraat 38. Bekijk voor mer informatie de routing. Ruim voordat de uitvoering start krijgt u een meer gedetailleerde planning.

Contact

Buurtbeheerder Rick Hendriks
Aanspreekpunt bij problemen van persoonlijke of sociale aard.
E » rickhendriks@tiwos.nl
T » 013-5490788

Leefbaarheidsconsulent Hilde Bauwens
Aanspreekpunt bij problemen van persoonlijke of sociale aard.
E » hildebauwens@tiwos.nl
T » 013-5490764

Projectopzichter Iskan Abdullah
Aanspreekpunt bij problemen van technische of sociale aard.
E » iskanabdullah@tiwos.nl
T » 013- 5490743
Opzichterswoning Churchilllaan 37

Projectleider Judith van Mil
Verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het onderhoudsplan.
E » judithvanmil@tiwos.nl
T » 013-5490843

Deze tekening is ter illustratie en gebaseerd op woning type a en b.